President Santokhi bezoekt pelmolen Narvin N.V.

“Als regering geloven wij in public private partnership, u doet uw deel en wij als regering doen ons deel.” Woorden van president Chandrikapersad Santokhi zondag 24 april tijdens een bezoek aan een van de pelmolens van Narvin N.V. 

Het staatshoofd verzekerde ondersteuning aan ondernemers om hiermee het succes voor de natie te bevorderen. Narvin N.V. bestaat al meer dan 30 jaar. “We zullen als regering zorgen dat wij de condities kunnen scheppen om ervoor te zorgen dat bedrijven kunnen floreren”, zei Santokhi. Dit past, aldus de president, binnen het beleid dat moet bijdragen aan het doel om van Suriname de voedselschuur van de regio te maken. 

Narvin N.V. is momenteel de grootste exporteur van witte rijst in Suriname. Rakesh Narsing, ondernemer en eigenaar van Narvin N.V., heeft recent zijn derde pelmolen geopend en heeft plannen voor uitbreiding naar een professionele Parboiled Rice Plant.

Het staatshoofd verzekert dat de regering haar deel zal doen om het succes van ondernemers en daarmee het succes voor de hele natie te blijven waarborgen. Hij bemoedigt ondernemers te werken aan betere technologieën bij de productie ter verbetering van de kwaliteit van het Surinaams product.

error: Kopiëren mag niet!