Politie Nickerie verbrandt partij in beslag genomen sigaretten en medicamenten

De politie van het Gewest Nickerie heeft woensdag 20 april een partij in beslag genomen sigaretten en medicamenten vernietigd. De illegale goederen werden vrijdag 15 april in beslag genomen bij een 29-jarige supermarkteigenaar in Nickerie. 

Nadat de Chinese winkelier drie dagen later, 18 april, een forse boete had voldaan, werd hij in vrijheid gesteld. 

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de goederen vervolgens in tegenwoordigheid van een Hulpofficier van Justitie vernietigd. Het ging om 236 pakken illegale sigaretten van verschillende merken en 13 soorten medicamenten, waaronder pijnstillers, potentie stimulerende middelen en crème soorten.

“De politie waarschuwt dat zonder aanziens des persoon zal worden opgetreden indien wordt geconstateerd dat buiten de vergunningsvoorwaarden om goederen in winkels ten verkoop worden aangeboden”, aldus de politie.

error: Kopiëren mag niet!