Man (58) bedreigt zijn 51-jarige zwager met de dood

Agenten van het politiebureau Livorno hebben dinsdag 19 april K.P. (58) op zijn woonadres opgespoord en aangehouden voor bedreiging met de dood van zijn 51-jarige zwager.

Die zwager had maandag 18 april aangifte bij de politie tegen K.P. gedaan. Volgens verklaring van de aangever had zijn zwager hem met de dood bedreigd, toen hij zijn oom, die de schoonvader is van K.P., thuis had afgezet. De verdachte en de schoonvader wonen op hetzelfde perceel. 

Op een bepaald moment ontstond er een ruzie tussen de aangever en de verdachte over een slepende kwestie, waarin de politie meermalen heeft bemiddeld. Tijdens de ruzie bedreigde K.P. zijn zwager dood te zullen schieten. De 51-jarige man nam dat dreigement met zijn mobiele telefoon op en gaf tijdens de aangifte het voicebericht als bewijsmateriaal aan de politie.

Bij de aanhouding van de verdachte overhandigde die een gaspistool, dat op een vuistvuurwapen lijkt, aan de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is K.P. in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!