Theatergezelschap Sambel Trasie pakt de draad op met aankomende voorstellingen

Theatergezelschap Sambel Trasie heeft goed nieuws voor alle volgers en fans. Dagblad Suriname verneemt dat de groep zich hard aan het voorbereiden is voor aankomende voorstellingen. In de periode van 8 tot en met 13 mei zijn de eerste opvoeringen gepland die in theater Thalia gaan plaatsvinden.

Het samenscholingsverbod is opgeheven en ook Sambel Trasie is aan de slag. Zodoende heeft het team een aantal optredens op agenda.

Giriano Sawiran is de regisseur tevens managing director. De groep bestaat verder uit Sally Karto, Gaffie Marno, Essy Saiman, Siris Doelbakir, Rochiteau Tirtamenawi en Kevin Cruickz. Voor het theaterstuk in Thalia zullen zes acteurs worden ingezet.

De negende voorstelling van het stuk ‘Bayi Suci’ (Kind der belofte) komt aanbod. Het publiek mag naar zeggen van het theatergezelschap een top show verwachten waarop men twee jaren heeft gewacht.

Sambel Trasie bestaat inmiddels al vijf jaar. De groep begon met sketches op de televisie alvorens, zij zich naar het theaterpodium verplaatste. Het team heeft steeds mogen spreken van uitverkochte shows/voorstellingen. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!