Muziekformatie No Merxi pakt de draad op met eigen website en meer

De bekende Surinaamse muziekformatie No Merxi is weer officieel actief bezig in de entertainment scene. 

“Na alles openstellen door de regering, hadden wij als muziekgroep niet eens de ruimte om zaken op de juiste manier aan te pakken. We moesten echt dealen met een storm aan boekingen. Maar dankzij de ervaring en professionaliteit van het team gaan we keihard er tegen aan. We hebben gedurende de covid periode helemaal stil gezeten. Letterlijk niets gedaan, daar wij ook 100 procent meewerkten aan het tegen gaan van deze pandemie. Bijkans een maand terug zijn we begonnen met onze oefeningen. Het was echt weer wennen” verneemt Dagblad Suriname van de muziekgroep. 

No Merxi heeft inmiddels ook hun eigen website met weetjes over de groep, haar leden en de officiële partner “Triple R Promotions”. Manager Rick Dhanai is degene die achter dit alles staat. Onder zijn professionele management functioneert de band, waar alle leden hem dankbaar voor zijn.

No Merxi zal op 1 mei tijdens een evenement, door triple R Promotion georganiseerd, samen met een internationale line up optreden. Echter zijn er veel meer, maar dit is de eerste grote optreden nadat het samenscholingsverbod werd opgeheven. Verder heeft muziekformatie ook een tour aangekondigd richting het buitenland. 

No Merxi (NMX) is opgericht op 24 oktober 2013. De naam is afkomstig van de Engelse term No Mercy en betekent letterlijk vertaald, geen genade. De muziekformatie heeft een gevarieerd repertoire bestaande uit verschillende stijlen zoals zouk, bubbling, reggae, salsa, merengue, bachata, twist, bollywood, kaseko, soca etc. kortom: alles in huis. De leden zijn, drummer Ashwin Malhoe, percussionist Ricky Ramdin, op de basgitaar Roy Baitali, keyboards Reehan Baitali en op de gitaar,  Randy Tjokroredjo. De geluidstechnicus is Anand Ramanand.  De zangers zijn Shassie Soekha met de artiestennaam Bigaman, Pravesh Mathoera, Ryan Abdoelaziz, Wienesh Chedie en Gabriёle Kartoikromo met als artiestennaam Gabe_Milaya. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!