Rohit Shetty kondigt zijn thrillerserie aan met Sidharth Malhotra

Sidharth Malhotra is het populaire politie universum van Rohit Shetty binnengetreden. Zij het deze keer voor een serie voor Amazon Prime Video. Rohit Shetty, die bekend staat om het creëren van een politie universum in Bollywood met films als Singham, Simmba en Sooryavanshi, is helemaal klaar om het universum naar de wereld van OTT te brengen met zijn aankomende serie. Dinsdag kondigde de filmmaker officieel de serie aan met een still met Sidharth in zijn politie avatar.

In de still is Sidharth te zien in khakhee met zijn rug naar de camera gericht. De foto heeft ook meerdere witte Schorpioen-auto’s met de politiesirene, zoals meestal te zien is in Shetty’s politiefilms. Hij deelde de poster en schreef: “Actie begint morgen om 11:00 uur!”

De serie zal debuteren op Amazon Prime Video en zal bestaan uit acht afleveringen. De serie wordt gezamenlijk geregisseerd door Rohit Shetty en zijn Chief Assistant Director Sushwanth Prakash. De serie wordt momenteel opgenomen in Mumbai.

Ondertussen is Rohit Shetty klaar om Ranveer Singh opnieuw te brengen in een nieuwe avatar in Cirkus. Aan de andere kant zal Sidharth Malhotra de volgende ster zijn in Thank God en Yodha.

error: Kopiëren mag niet!