Actrice Sonam Kapoor pronkt met babybuik

Sonam Kapoor stelt nieuwe doelen voor zwangerschapsmode. Sonam ging naar Instagram om een reeks nieuwe foto’s te delen waarop ze er niet minder als een diva uitziet in een volledig zwarte look. Ze laat ook haar babybuik zien.

Sonam deelde de foto’s en schreef: “Kaftan-leven met mijn  #everydayphenomenal @rheakapoor.” De foto’s krijgen liefde van haar leeftijdsgenoten en fans. Terwijl Sonam’s moeder Sunita Kapoor reageerde met een reeks emoji’s met een rood hart, plaatste Samantha Ruth Prabhu in de opmerkingen: “Sigh.”

Sonam en haar man Anand Ahuja deelden op 21 maart het nieuws over de zwangerschap. Sindsdien deelt de actrice haar foto’s en omarmt ze de nieuwe fase van haar leven in stijl. Onlangs deelde Sonam ook al enkele foto’s terwijl ze poseerde met haar man Anand. “Geobsedeerd door jou @anandahuja 🧿 #everydayphenomenal”, schreef ze.

error: Kopiëren mag niet!