Lions club Para overhandigt geldbedrag aan vrouw voor oogprothese

Lions club Para heeft dinsdag 19 april een geldbedrag overhandigd aan een vrouw die een oogprothese nodig heeft. De vrouw had al een deel van het bedrag kunnen verzamelen, maar er ontbrak nog SRD 5.250. Lions club Para heeft dat bedrag beschikbaar gesteld voor haar. Met deze schenking heeft zij het bedrag van meer dan SRD 12.000 rond kunnen krijgen voor haar prothese. 

In de eerste week van mei wordt de vrouw geholpen aan haar prothese. Via Dagblad Suriname bedankt de vrouw Lions club Para voor haar ondersteuning. Bij de overhandiging waren de Lions, John Muntslag, Vincent Gordon en Eric Singotiko aanwezig. 

Lions club Para laat weten, dat zij momenteel bezig is met de herstart van de bingodrive, een evenement die de organisatie geregeld deed, maar door komst van de Covid-pandemie abrupt was stopgezet.

IS

error: Kopiëren mag niet!