Bhumi Pednekar wint twee prijzen bij de Asia One Awards

Bhumi Pednekar heeft niet alleen bewezen een van de meest veelzijdige en getalenteerde actrices van de Hindi-filmindustrie te zijn, ze heeft ook haar humanitaire kant laten zien door een Covid-krijger te worden toen de pandemie in India op zijn hoogtepunt was. De actrice zou samen met een team mensen in nood bereiken en medische voorzieningen regelen tijdens de Covid-19-pandemie in India. Onlangs werd ze tijdens de Asia One Awards geëerd voor haar inspanningen tijdens de pandemie.

Bhumi Pednekar won twee prijzen, een omdat ze een Covid Warrior is en een ander voor haar optreden in Badhaai Do. De actrice werd geëerd met de Covid-19 commitment Award 2021-22 en de Black Swan Path-Breaking actrice van het jaar 2021-22 award voor de film Badhaai Do. Ze vertolkte  de rol van een lesbienne in de film.

Een opgetogen Bhumi deelde een foto van haar met de prijzen in haar hand op Instagram en schreef: “Een voor #CovidWarrior, Een voor #BadhaaiDo, zowel voor het nageslacht als voor de hoop. Bedankt voor de eer #AsiaOneAwards en de vooraanstaande jury die ons werk heeft erkend . Ik hoop echt dat ik persoonlijk aanwezig had kunnen zijn in Londen om deze in ontvangst te nemen. Deze is opgedragen aan elke Covid-strijder die deel uitmaakte van onze inspanningen. Bedankt voor het meedogenloos en onbaatzuchtig werken in die moeilijke tijden. En natuurlijk mijn hele Badhaai Doe familie. We hebben veel levens geraakt en zouden zo trots moeten zijn”.

Bhumi heeft een groot aantal films op haar naam staan, waaronder Anubhav Sinha’s Bheed, Ajay Bahl’s The Ladykiller, Shashank Khaitan’s Govinda Aala Re, Akshay Kumar starrer Raksha Bandhan, Sudhir Mishra’s Afwaa, Gauri Khan produceerde Bhakshak en een paar meer onaangekondigde projecten.

error: Kopiëren mag niet!