Chauhan voegt zich bij de cast van Prabhas en Saif Ali Khan starrer Adipurush

Om Raut’s aankomende film Adipurush heeft een nieuwe toevoeging aan de cast. Sonal Chauhan is officieel toegetreden tot de sterrencast van de film en de diva zal samen met Prabhas, Saif Ali Khan en Kriti Sanon te zien zijn in het magnum opus! In de mythologische film, die een hervertelling is van de Ramayana, zal de Jannat-actrice een hoofdrol spelen.

Terwijl ze sprak met een toonaangevend dagblad en toen werd gevraagd naar de speculaties over haar deelname aan de film, bevestigde de actrice het en zei: “Ja, ik maak deel uit van Adipurush en ik ben er enthousiast over. Het is een heel andere wereld dan het soort werk dat ik tot nu toe heb gedaan. Ik weet zeker dat het publiek zal genieten van het magnum opus dat Adipurush is.”

Dit is Sonal’s eerste mythologische project en het zal heel spannend zijn om haar talent in zo’n rol op het grote scherm te zien schitteren.

De film, geregisseerd door Om Raut, die zijn regiedebuut maakte in Bollywood met Tanhaji: The Unsung Warrior, zal worden uitgebracht in het Hindi en Telugu.

Naast Adipurush is de actrice ook te zien in de film The Ghost. Sonal verving Jacqueline Fernandes, die aanvankelijk werd ingehuurd om de hoofdrol te spelen in The Ghost en de film markeert Sonal en Nagarjuna’s eerste samenwerking. De actie-entertainer met een hoog octaangehalte wordt geregisseerd door Praveen Sattaru.

error: Kopiëren mag niet!