Paasboodschap Bribi Ministries International

Nu het de Paasperiode is, geeft de Apostel van Bribi Ministries International, Irma Gimith, een korte paasboodschap. Zij licht ook toe wat de lijdensweek van Jezus Christus inhoudt.

“Jezus bracht het offer voor de totale mensheid op het ruwe houten kruis.” Gimith noemt deze week een periode van bezinning. “Een kostbare prijs is betaald met het leven van Christus dat hij gaf voor ieder mens.” Gimith laat weten dat dit 40 eeuwen voor Christus al was voorspeld. “Jezus’ geboorte was al voorspeld, ook dat hij de zonde van de wereld op zich zou nemen.”

Gimith benadrukt dat God de wereld zo liefhad dat hij zijn eniggeboren zoon met die taak belastte. “Het op zich nemen van de zonden van de wereld voor de totale mensheid gebeurde op Goede Vrijdag.”

De Apostel van Bribi vervolgt dat na Goede Vrijdag de overwinning werd behaald door het lijden en sterven van Jezus Christus en werd een aanvang gemaakt met de overwinning over de hel en dood. “De mens werd verlost van zonde en ongerechtigheid.

De paasboodschap van Gimith voor Suriname is “om land en volk te bemoedigen middels deze bijzondere herdenking van redding en verlossing door Jezus Christus te accepteren als persoonlijke verlosser en zaligmaker.” Op Goede Vrijdag wordt er een red party gehouden, ‘red’ verwijst naar het bloed van Jezus.

RB

error: Kopiëren mag niet!