Manushi Chhillar gestrikt door het VN Ontwikkelingsprogramma voor Wereldgezondheidsdag

Manushi Chhillar, die de grootste lancering in Bollywood zal krijgen tegenover superster Akshay Kumar in het historische Prithviraj van Yash Raj Films, leent altijd haar stem aan belangrijke sociale kwesties. Ze is een van de meest wakkere millennial-jeugdiconen van India en is nu gestrikt door het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNDP) voor Wereldgezondheidsdag!

UNDP heeft haar impactvolle werk over uiteenlopende kwesties op de voet gevolgd. Van het pleiten voor menstruatiehygiëne en HIV/AIDS via ‘Project Shakti’, tot het actief betrokken zijn bij verschillende sociale doelen, waaronder gendergerelateerd geweld en Covid-19-bewustzijnscampagnes, ze zijn getuige geweest van de creatieve manieren waarop Manushi fans en de aandacht van het publiek heeft getrokken naar actuele zaken. Ze zal vanaf Wereldgezondheidsdag en ook op de Wereldimmunisatieweek op 7 april en van 24 tot 30 april 2022 samenwerken met UNDP.

Manushi zegt: “Het is een enorme eer voor mij om samen te werken met het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties over verschillende belangrijke kwesties die onze onmiddellijke aandacht vereisen. UNDP doet wereldwijd baanbrekend werk op het gebied van gezondheidszorg en immunisatie. Ik zal mijn best doen om het publiek te verzamelen en de aandacht te vestigen op deze belangrijke kwesties.”

Ze voegt eraan toe: “Vaccinatie is de noodzaak van het uur om levens te beschermen en ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen om deze boodschap over de lengte en de breedte van het land te verspreiden. Ik wil meedogenloos werken om de UNDP-agenda voor India de komende maanden naar huis te sturen, te beginnen met Wereldgezondheidsdag vandaag. Werken en voor anderen zorgen, geeft me veel vreugde, dus ik ben verheugd om samen te werken met UNDP en een helpende hand te bieden aan mensen in nood.”

error: Kopiëren mag niet!