Sleephelling Bigi Pan hersteld, gebied weer toegankelijk

De herstelwerkzaamheden aan de sleephelling bij het Jamaerkanaal te Bigi Pan zijn maandag van start gegaan en dinsdag 12 april, een dag eerder dan was verwacht, al afgerond, zo meldt het commissariaat van het district Nickerie. 

Medewerkers van het commissariaat Nickerie hebben samengewerkt met vissers, de Dienst ‘s Lands Bosbeheer, touroperators en een machine van aannemer Prakash Trading hebben een noodoplossing aangebracht. De lekkages, die ervoor zorgen dat het Jamaerkanaal en omgeving droog konden komen te staan, zijn gedicht.

Het ministerie van Openbare Werken kwam in met brandstof. De herstelwerkzaamheden hebben plaatsgevonden onder supervisie van het commissariaat.

Het gebied is weer opengesteld voor bezoekers.

error: Kopiëren mag niet!