In woning Houttuin aangetroffen door misdrijf gedode man is Dion Kromokarijo (30)

Het Korps Politie Suriname bericht dinsdagmiddag 12 april, dat agenten van het bureau Houttuin maandagochtend het lichaam van de 30-jarige Dion Kromokarijo in een woning aan de Mooreikenhoutweg aantroffen.

De agenten waren na een melding van een lijk in een woning naar de locatie gegaan voor onderzoek en constateerden dat er geen sprake was van inbraak. Aan de hand van de aangetroffen sporen en situatie bestaat het vermoeden dat de man is vermoord. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast.

Het lichaam van Dion, die alleen woonde, werd ontdekt door zijn broer die vervolgens de politie inschakelde. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lichaam van Kromokarijo hangende het onderzoek voor obductie in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!