Ondernemer komt gemeenschap Nickerie tegemoet met voedingsmiddelen pakket

In het kader van het 40-jarig bestaan van de bekendste supermarkt in het district Nickerie, heeft deze supermarkt gemeend voedingsmiddelen pakketten, met een waarde van duizend Surinaamse dollar, uit te delen aan veertig Nickerianen. Een pakket bestond uit onder andere knoflook, thee, rijst, suiker en zout.

Shaouchkhan Abdul, die zich vaker inzet voor zowel de Nickeriaanse gemeenschap, als de ondernemer N. Bishesar, had de eer om tal van mensen blij te maken, hij  had ook deze keer de gelegenheid om dit geweldig project te trekken naar een succesvol eindpunt. Hij geeft te kennen aan Dagblad Suriname, dat het vaker voor is gekomen dat deze bijzondere ondernemer de gemeenschap blij maakt. 

Zijn supermarkt is aldus Shaouchkhan een van de best gesorteerde winkels en ze staat zelfs bekend onder de noemer “Nickeriaanse Choi’s”.

De mensen waren bij, want elk klein beetje helpt in deze dure tijd. Voor een ondernemer is het natuurlijk ook hard om in deze tijd mensen tegemoet te komen, maar deze ondernemer heeft zijn beste beentje voorgezet om dit te kunnen realiseren.

De mensen naar de reacties gevraagd kunnen hun blijdschap niet in woorden verwerken. Ze zeggen, dat dit niet de eerste keer is geweest dat deze ondernemer hen zo heeft geholpen, maar de tijd was ook anders,. Om in deze tijd nog steun te ontvangen betekent meer dan gewoon een steun, aldus een burger die graag anoniem wenst te blijven.

GW

error: Kopiëren mag niet!