Song ‘Black Royalty’ opgedragen aan wijlen moeder van Dennis Blank

Zanger Dennis Blank heeft de song ‘Black Royalty’ op papier gezet en opgedragen aan zijn overleden moeder. “Mijn moeder overleed vorig jaar augustus. Ze heet Eleonora Margaretha Blank, meer bekend als Noortje. Mijn moeder zong in een kerkkoor. Ze zal voor altijd in mijn hart blijven. Ik wil haar eren om haar naam en spirit in leven te houden door middel van deze song. De song is vanuit mijn hart geschreven. Ik rap over wat voor vrouw ze was. Ze was er altijd voor ons. Het is een zwaar gemis. We zijn allemaal queens en kings. Ik zag in mijn moeder een black queen Black Royalty”, zegt de rapper in gesprek met Dagblad Suriname.

Dennis Blank, bekend onder zijn artiestennaam OTM Champ, is al 12 jaar actief  in de muziekwereld, maar is pas twee jaartjes muziek aan het uitbrengen. Hij gaat er vanuit dat zijn talent van zijn moeder komt. Hij is geboren en getogen in Amsterdam.

Opgegroeid in de jaren ‘90, zo zal de R & B vibes en de old skool rap terug te horen zijn in zijn eigen style. Al jarenlang maakt Champ muziek. Vele tegenslagen die hij heeft gekend hebben naar eigen zeggen hem tegengehouden, maar hem nooit gestopt om zijn missie achterna te gaan. 

error: Kopiëren mag niet!