“Den No Mang” gezongen door Clifton Directie

De veelzijdige artiest Clifton Directie heeft ervaringen uit zijn leven op papier gezet en bezongen. Dagblad Suriname verneemt van Promarman.com het volgende over de song “Den No Mang”.

Dit lied wordt met de muziekstijlen Dancehall, Hip Hop en Rap gepresenteerd. De muzikale omlijsting is gedaan door Benkey Music. In het Sranan geeft de zanger een duidelijke waarschuwing om je niet tegen te laten houden door negatieve mensen en obstakels. Ook geeft de zanger mee, dat er een God is en niet slaapt. We moeten samen bouwen aan een betere toekomst. De release van de bijbehorende videoclip staat gepland voor vrijdag 8 april.

Clifton verwacht, dat zijn nummer aanslaat en dat het veel mensen mag inspireren om hun dromen waar te maken en zich niet te laten tegenhouden of demotiveren. Hij wil meer nummers uitbrengen, werken aan videoclips en uiteindelijk een eigen album verwezenlijken. Hij belooft zeker nog meer muziek te maken. “Wees jezelf, blijf positief en doe goed. Ik was eigenlijk van jongs af aan al bezig met muziek, maar heb nooit echt een serieuze stap gemaakt. Echter wat ik ook deed in mijn leven, muziek bleef mij altijd bij”, zegt de artiest in een gesprek. 

Clifton Directie is geboren in Suriname en is als 11-jarige jongen vertrokken naar Nederland. Momenteel is hij woonachtig in Amsterdam. De zanger raakt geïnspireerd door het dagelijks leven bij het maken van muziek. Aan het begin van 2022 zette hij de eerste stap richting muziek. Daarvoor was hij al bezig, maar nu wil Clifton zijn talent aan het publiek tonen. Naast zingen, heeft Clifton ook andere talenten. In het dagelijkse leven heeft hij zijn eigen klusbedrijf “CDklusser”.

error: Kopiëren mag niet!