Bombay High Court en dagvaarding aan Salman Khan over de klacht van journalist

Het Hooggerechtshof van Bombay heeft dinsdag tot 5 mei geschorst op de dagvaarding die aan Salman Khan was afgegeven door een lagere rechtbank wegens vermeend wangedrag jegens een journalist die in 2019 over hem had geklaagd. Op 9 mei stelde een magistraat Salman vrij van persoonlijke verschijning voor dezelfde zaak .

Volgens verschillende rapporten had een burgerlijke rechtbank Dabangg en zijn lijfwacht Nawaz Shaikh gedagvaard en hen opgedragen om op 5 april voor de rechtbank te verschijnen. Op dinsdag dienden de advocaten van Salman een verzoekschrift in bij de rechtbank om vrijstelling van verschijning, dat werd verleend. Khan had het Hooggerechtshof van Bombay benaderd om een ​​stap te zetten tegen het proces (dagvaarding) dat hem door de lagere rechtbank was uitgevaardigd.

Op dinsdag heeft Revati Mohite Dere, een enkele rechtbank, de klager (journalist Ashok Pandey) opgedragen om een ​​beëdigde verklaring in te dienen als antwoord op Salmans pleidooi, waarin hij het proces voor het uitvaardigen van een lagere rechtbank aanhaalt en tracht de procedure niet toe te staan.

Journalist Ashok Pandey had beweerd dat Salman en zijn lijfwacht Nawaz Shaikh hem hadden misbruikt en aangevallen voor het filmen en foto’s maken van de acteur terwijl hij in april 2019 op de weg fietste.

error: Kopiëren mag niet!