Kangana Ranaut wil dat India Oscars en Grammy’s boycot, omdat zij geen eerbetoon uiten aan wijlen Lata Mangeshkar

Actrice Kangana Ranaut baalt van de internationaal bekroonde awards Grammy’s en Oscars. Deze prijsuitreikingen worden jaarlijks uitgevoerd door The Recording Academy en Academy of Motion Picture Arts And Sciences. Onlangs, tijdens de Grammy’s, bood hun ‘In Memoriam’-segment geen eerbetoon aan de overleden Indiase zangeres Lata Mangeshkar. Dit is niet de enige keer dat dit is gebeurd. Een week eerder miste de Oscars ook het noemen van de naam van de zangeres in het speciale ‘In Memoriam’-segment.

Dit leek de Queen-actrice van streek te hebben gemaakt. Ze sprak haar woede uit en eiste een boycot van deze prijzen. Kangana ging naar haar Instagram-account en drong er bij de mensen van India, fans en media op aan om een ​​standpunt in te nemen en zich uit te spreken tegen de ‘lokale gebeurtenissen’ die in de VS plaatsvinden, maar beweren internationaal te zijn.

De reality show host beschuldigde de organisaties van de Oscars en Grammy’s van vooringenomenheid en racisme, omdat ze keer op keer opzettelijk geen hulde brengen aan beroemde Indiase artiesten. Ze drong er specifiek bij de media op aan om de prijsuitreikingen volledig te boycotten en ze niet te behandelen, omdat ze beweren wereldwijd te zijn, maar dat niet zijn, en noemde ze “lokale evenementen”.

Kangana voegde ook een extra verhaal toe, waarin ze deze prijsuitreikingen ‘verwaand’ noemde en de lezers aanspoorde om ze te boycotten.

De 64e jaarlijkse Grammy Awards brachten hulde aan vele muzikale artiesten, waaronder Stephen Sondheim en Taylor Hawkins in een segment genaamd ‘In Memoriam’, maar toen de gedetailleerde lijst werd vrijgegeven op de officiële website van de Grammy, werd de naam van wijlen Lata Mangeshkar erin genoemd.

error: Kopiëren mag niet!