“Stico” (48) verdacht van diefstal van twee ijzeren poorten

De 48-jarige S.P., meer bekend als “Stico” en een bekende van de politie, is donderdag 24 maart op zijn woonadres te Flora door agenten van het politiebureau Flora opgespoord en aangehouden. Tegen de man was donderdag 17 maart aangifte gedaan van diefstal van twee ijzeren poorten, aldus bericht het Korps Politie Suriname woensdag 6 april. 

Op camerabeelden is duidelijk te zien dat de bekende “Stico” de diefstal heeft gepleegd. Op de camerabeelden is te zien, dat hij eerst een kleine ijzeren poort met een vuilniston wegvoert en daarna een grote ijzeren poort. Op de camerabeelden is S.P., die in dezelfde omgeving van de aangever woont, positief herkend door de buurtbewoners. Na deze informatie te hebben uitgewerkt lukte het de politie om de verdachte na een week aan te houden.

Hij verklaarde aan de politie, dat hij de poorten van een buurvrouw had gekregen en aan zijn jongere broer had verkocht. De desbetreffende buurvrouw ontkent dat, terwijl zijn jongere broer zegt niets bij hem te hebben gekocht. Verder werden op de verdachte twee wieldoppen aangetroffen waarvan hij de herkomst niet kon verklaren. Dr wieldoppen werden hierop in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is S.P. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!