Minister Ramadhin bezoekt EFS College COVAB

Op vrijdag 25 maart 2022 jl. bracht Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft vrijdag 25 maart, vergezeld door de onderdirectrice Administratieve Diensten Tania Sanrochman-Kioe A Sen, en het hoofd van de Inspectie Verplegende en Verzorgende beroepen, Carol de Baas, een oriëntatiebezoek aan het EFS (Elsje Finck-Sanichar) College COVAB (Centrale Opleiding voor Verpleegkundigen en beoefenaren van Aanverwante Beroepen), aldus het College COVAB woensdag 6 april in een persbericht.

Bij diens aankomst werden de minister en zijn delegatie ontvangen door de voorzitster mwevrouw S. Holband en overige leden van het Stichtingsbestuur, de directrice Angele Wallerlei-Kumbangsila en het Management Team van het EFS College COVAB.

Na een welkomstwoord door de voorzitter van het Stichtingsbestuur verzorgde Angele Wallerlei-Kumbangsila een presentatie van het Strategisch Plan 2022-2025 welke ook is aangeboden aan de minister.

Na de presentatie werd de minister in de gelegenheid gesteld zijn woord te voeren. Hij gaf aan dat hij deze dag als zeer vruchtbaar heeft ervaren en toonde zijn erkentelijkheid daarvoor. Als afsluiting van het werkbezoek hebben de minister en zijn delegatie vergezeld door de COVAB-delegatie een rondleiding gemaakt langs de klassen en werkruimtes.

De aanwezige studenten hebben gretig van de gelegenheid gebruik gemaakt om brandende zaken gerelateerd aan hun studie en werkveld onder de aandacht van de minister te brengen. Minister Ramadhin heeft de studenten aangegeven dat hij en zijn delegatie de vraagstukken hebben aangehoord en gaan werken aan structurele oplossingen om op een verantwoorde wijze de zorgopleiding voort te zetten en te verbeteren.

error: Kopiëren mag niet!