KPS Brokopondo buitenboordmotor rijker

Een ondernemer in Brokopondo heeft afgelopen week een buitenboordmotor gedoneerd aan het Korps Politie Suriname (KPS) Brokopondo. Assembleelid Fogatie Aserie van de ABOP noemt het een goede ontwikkeling voor de omgeving. De overhandiging vond in aanwezigheid van het Assembleelid plaats. 

Hij stelt dat door de geste van ondernemer Amoida Karoe te Sarakreek de gemeenschap beter kan rekenen op de diensten van het Korps Politie Suriname. “Soms gebeuren er bepaalde zaken in het gebied, maar kan de politie niet uitrukken, omdat er geen vervoer is”, laat de volksvertegenwoordiger weten. “Het wordt daarom op prijs gesteld dat men beter kan uitrukken in de omgeving van het stuwmeer.” 

Vertegenwoordigers van de politie gaven aan, dat de buitenboordmotor een welkome aanvulling is waar zij goed gebruik van zullen maken en werd de ondernemer namens KPS bedankt voor de donatie. “Brokopondo zal goed gebruik maken van de buitenboordmotor”, liet een vertegenwoordiger van het KPS weten.

RB

error: Kopiëren mag niet!