Zangeres Natasha Ali werkt aan muziekproject in verband met Ramadan

De Surinaamse zangeres Natasha Ali, met als artiestennaam Miss Lana, heeft een nieuwe cover uitgebracht. De cover van een Naat sherief is met vocals van Miss Lana te beluisteren via het YouTube kanaal van Raveen Samoedj en streamingdiensten. 

De Naat sherief is origineel gezongen door Yumna Ajin, zij is een jonge zangeres uit India tevens de favoriete Naat sherief zangeres van Miss Lana. De cover is een combinatie van twee verschillende Naat sherief’s. De Naat heeft een speciale betekenis voor de heilige maand Ramadan. En de verklaringen voor beide liederen zijn, de eerste is Lof prijzen van Allah en de tweede gaat over de leer van Profeet Mohammed.

Devin Gobind heeft gezorgd voor de muzikale omlijsting. De zangeres heeft een samenwerking met Sikander Bechoe van Sikander Bechoe Events en Ahwin Sampat van Muziek Formatie 2Crazy. Een goed overleg met beide heren bracht haar op het idee om een Naat ten gehore te brengen in de maand Ramadan. 

“Als gelovige heb ik de ingeving gehad om vanuit mezelf een bijdrage te doen. Ik heb een goede samenwerking met Devin Gobind (Devin Beats) gehad. Ik heb leuke ervaringen met Devin mogen opbouwen in de studio. Zijn muziek is top. Voor mijn liederen heeft hij zijn creatieve zijde naar buiten gebracht en ik stel dat heel erg op prijs. Ik accepteer creativiteit, omdat ik ook een out of the box thinker ben”, aldus Miss Lana in gesprek met Dagblad Suriname.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!