Song ‘Never Lose Hope’ met vocals van J Prophet

Jurivich Tamka, bekend onder de artiestennaam J Prophet, is actief in de muziekwereld. Zijn meest recente song heeft als titel ‘Never Lose Hope’. J Prophet vertelt dat hij vanaf zijn 14e jaar bezig is met zang, maar officieel is hij op zijn 26e in de muziekwereld gestapt.

De zanger zegt tegenover Dagblad Suriname, dat de song “Never Lose Hope” gaat over het feit, dat je in het leven nooit moet opgeven. “Het maakt niet uit wat op je pad komt, gewoon blijven doorgaan. Beschouw alles dat men zegt als een motivatie. Het maken van muziek is een gave van God, het kan ook wat anders zijn dan muziek. Zolang jij als individu namelijk positief bezig bent. Mijn boodschap is nooit opgegeven in het leven. Er is altijd een oplossing en daarvoor is er een God die altijd klaar staat voor jou”, aldus de zanger. 

‘Never Lose Hope’ is al te beluisteren via YouTube, streamingdiensten en radiostations. Een bijbehorende videoclip volgt nog. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!