MrZonneman Music verbreekt stilte met een “Dispensatie”

MrZonneman Music Agent/distribution heeft weer muziek uitgebracht. Na een twee jaar lange ‘stilte’, vanaf de uitbraak van het Covid-19 virus, heeft nu een release plaatsgevonden. De manager van dit label zegt niet stil te hebben gezeten in die twee jaren, maar dat er juist aan muziek gewerkt is. Een van de nummers die is uitgebracht heet “Dispensatie”. De song is speciaal voor de ‘lockdown’ opgenomen, alleen is het wat later uitgebracht.

Ook is gewerkt aan structuur binnen de organisatie. Zo is er ook een stichting.vorig jaar door het moederbedrijf opgezet ter ondersteuning en begeleiding van jonge talenten binnen en buiten Suriname.

“In de tijd dat wij bezig zijn als label, hebben wij veel berichten en gesprekken gehad met artiesten voor samenwerkingen. Daarom zullen wij vanaf nu om de zes weken nieuwe singles droppen via onze streaming kanalen, zoals YouTube”, aldus de manager.

(Foto: De artiesten Tanio en Joana, ze vormen de muziekgroep Ohana)

error: Kopiëren mag niet!