Veel animo voor goedkope levensmiddelen bij De Olifant

Er was veel animo voor de goedkope levensmiddelen die verkocht worden door de politieke partij VHP. Vrijdag, zaterdag en zondag heeft de politieke organisatie een verkoopdag in het partijcentrum De Olifant in Paramaribo.

Mensen stonden vrijdagochtend al in lange rijen om aan de levensmiddelen te kunnen komen. Ook was er een drive-thru mogelijkheid. Een pakket van 14 goederen voor SRD 160. Spijsolie voor SRD 30/liter, pindakaas SRD 6, gele erwten voor SRD 10. Daarnaast tomaten sardine voor SRD 10, dat was bijna een luxe goed geworden, maar gelukkig niet. Aardappelen voor SRD 8 en uien ook voor SRD 8, beide per kilo en ga zo verder. Vele mensen maken gebruik van de gelegenheid.

 

Het is over een paar maanden twee jaar sinds de zwaarbevochten verkiezingen van mei 2020. De VHP kwam als grootste uit de bus en wo set en was de luze van eenieder. De gewone burger heeft echter bitter weinig gevoeld daarvan. Gesteld kan worden, dat de financiële situatie van het land op macro-niveau verbeterd is. De koers is al een jaar stabiel. Maar, de inflatie en het uitblijven van een effectieve salariscorrectie zijn moordend voor grote delen van het volk. Het is de wens van velen, dat de prijzen van producten echt gaan zakken. Bij De Olifant wordt per persoon 1 pakket verkocht. Daarom is een ID-kaart vereist.

Men verwacht nog meer toestroom zaterdag en zondag.

error: Kopiëren mag niet!