Lorianne (30), alleenstaande moeder, getroffen door wateroverlast krijgt wat hulp

Voor Lorianne (30), een alleenstaande moeder van twee meisjes van 2 en 4 jaar, woonachtig te uitkijk, Saramacca, die getroffen werd door wateroverlast, waarover de krant 23 maart berichtte, is wat verlichting gekomen. De moeder kreeg de nodige hulp bij het ontruimen van haar woning.

In gesprek met de krant zegt Lorianne, dat zij enorm blij is met de hulp die ze allemaal tot nu toe heeft gekregen. En ook gaat haar dank uit aan de krant voor het willen belichten van haar ervaring.

“Ik heb een voedselpakket gehad van de districtscommissaris van Saramacca, Sherin Bansi-Durga. Verder heb ik ook wat financiële hulp gehad van vrienden en ook van mensen die ik niet ken. De gelden die ik heb gekregen, heb ik gebruikt om alvast een deelbetaling voor een andere huurwoning te doen. Mensen geven wat ze kunnen en natuurlijk ben ik heel erg blij. Soms heeft men geen geld om aan te bieden, dan bieden zij spullen aan. Gisteren kreeg ik hulp van de directeur en medewerkers van PS Grass Cutting & Cleaning Services N.V.  en ook enkele tieners van de buurt. Zij hebben mij ondersteund in mijn verhuizingsproces.” 

“Als mijn situatie bij iemand bekend is en mij hulp wenst aan te bieden is dat altijd welkom. Want wat ik teveel heb deel ik zeker met een ander.”

“Tenslotte bedank ik een ieder via dit medium die mij hun welgemeende ondersteuning heeft gegeven. Mijn dank is groot”, aldus Lorianne.

 IS

error: Kopiëren mag niet!