14 personen woensdag positief op Covid-19 getest uit 111 testen – Al enkele dagen 2 mensen met Covid in een ziekenhuis

Woensdag 30 maart zijn 14 personen positief op Covid-19 getest uit een totaal van 111 uitgevoerde testen, aldus de website covid-19.sr. Dat waren zaterdag 17 personen, zondag 5, maandag 18 en dinsdag 15.

Geen enkele persoon is woensdag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal aan het virus overleden personen – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – nu al enkele dagen 1.324 bedraagt.

Daling aantal opnames ziekenhuizen stabiliseert

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen in Suriname lag woensdag nog steeds geen enkele patiënt en in totaal liggen 2 personen met het virus in een ziekenhuis (dat waren er donderdag 3 en vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag 2) en dat schommelde al zeker twee weken rond de 8.  

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 79.202.

PK

error: Kopiëren mag niet!