Holland Baroque houdt crowdfund-actie voor herstel repetitielokaal Kathedrale Koorschool in Paramaribo

De kinderen van de Kathedrale Koorschool in Paramaribo kunnen alle hulp goed gebruiken! Hun repetitielokaal is aan een grondige opknapbeurt toe. Het dak lekt, de vloer is beschadigd en er is geen goed licht. Holland Baroque wil die renovatie, metde hulp van anderen, mogelijk maken.

Met een crowdfund-actie wi Holland Baroque € 10.000 euro inzamelen en zo bijdragen aan een mooie muzikale toekomst voor de leerlingen van de school.

Holland Baroque gaat in mei 2022 naar Paramaribo om samen met de leerlingen van de Kathedrale Koorschool muziek te maken. Zij doet dat samen met de talentvolle zangers Lucretia Starke en Arturo den Hartog. Zij hebben als kind ook op deze school gezeten en studeren nu aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Naast een onvergetelijke muzikale ervaring helpt Holland Baroque mee aan de toekomst van deze getalenteerde leerlingen.

Holland Baroque is een origineel en vernieuwend barokorkest. De muzikanten gebruiken hun instrumenten om te zingen, dansen, huilen en lachen door traditie, innovatie, verrassing en een vleugje entertainment. Holland Baroque, opgericht in 2006, heeft met vele solisten, componisten, koren en theaterproducenten gewerkt.

Kijk voor meer info op www.hollandbaroque.com of Facebook: https://www.facebook.com/hollandbaroque.

error: Kopiëren mag niet!