15 personen dinsdag positief op Covid-19 getest uit 86 testen – Al enkele dagen 2 mensen met Covid in een ziekenhuis

Dinsdag 29 maart zijn 15 personen positief op Covid-19 getest uit een totaal van 86 uitgevoerde testen, aldus de website covid-19.sr. Dat waren donderdag 12 personen, vrijdag 21, zaterdag 17, zondag 5 en maandag 18.

Geen enkele persoon is dinsdag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal aan het virus overleden personen – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – nu al enkele dagen 1.324 bedraagt.

Daling aantal opnames ziekenhuizen stabiliseert

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen in Suriname ligt dinsdag nog steeds geen enkele patiënt en in totaal liggen 2 personen met het virus in een ziekenhuis (dat waren er donderdag 3 en vrijdag, zaterdag, zondag en maandag 2) en dat schommelde sinds vorige week maandag rond de 8.  

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 79.188.

PK

error: Kopiëren mag niet!