CDS moet fout in bericht over vertrekkende directeuren inzake First Lady corrigeren

In opdracht van First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry moet de Communicatie Dienst Suriname een op 25 maart uitgebracht persbericht corrigeren.

In dat bericht vanuit de Communicatie Dienst Suriname, met als titel ‘Drie uittredende kabinetsdirecteuren ontvangen waardering’, stond vermeld dat de First Lady een positie als rechter ambieert. “Dat is een omissie. De first lady zal focussen op het first lady-schap en advocatuur”, zo schrijft de CDS in haar korte rectificatie, waarin de naam van de First Lady voor het gemak lijkt te zijn weggelaten….. en de kop van het berichtje luidt ‘Opmerking’ en niet ‘Rectificatie’ of een woord of woorden van soortgelijke strekking.

“Hopend enig misverstand hieromtrent te hebben rechtgetrokken.”

error: Kopiëren mag niet!