Verdachte (27) van oplichting aangehouden

De 27-jarige verdachte M.S.F. is donderdag 23 maart in een appartement aan de Krakoenstraat door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden en vervolgens overgedragen aan de Recherche van Paramaribo, zo bericht het Korps Politie Suriname maandagavond 28 maart.

Deze man, die opereerde onder de naam Ramlal, gaf zich uit als medewerker van het ministerie van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (ROGB). Zo heeft hij op listige wijze, geldbedragen van perceeleigenaren in ontvangst genomen om de percelen op hun naam te laten overschrijven.

Toen enkele benadeelden doorhadden beet te zijn genomen door ‘Ramlal’, deden zij aangifte tegen hem.

Het vermoeden bestaat dat hij meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Die worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de Recherche van regio Paramaribo via het telefoonnummer 451163.

error: Kopiëren mag niet!