35-jarige motorrijder overlijdt na frontale botsing met auto op Martin Luther Kingweg

De 35-jarige motorrijder Rayen Tremour is zaterdagochtend 25 maart op de Martin Luther King-(MLK)weg ter hoogte van mast nummer S245 overleden, nadat hij frontaal in botsing was gekomen met een auto, aldus meldt het Korps Politie Suriname.

Agenten van het politiebureau Domburg gingen na een binnengekomen  melding voor onderzoek naar de locatie. Daar troffen zij de zwaargewonde motorrijder op het rijwielpad aan die geen teken van leven meer vertoonde. Zijn motor werd enkele meters verder op de oostelijke berm aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de man vast, waarna zijn lichaam in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag werd genomen.

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, dat de motorrijder over de MLK-weg reed vanuit de richting van Paramaribo rijdend in de richting van Paranam. De automobilist, en een mede-inzittende, reed in de tegenovergestelde richting. Op een gegeven moment maakte de automobilist een inhaalmanoeuvre en kwam daarbij op de rijhelft van de motorrijder waarop ze in botsing kwamen. De auto belandde enkele meters verwijderd van de mast in de langs de weg lopende goot.

Zowel de automobilist als de mede-inzittende liepen letsels op en waren niet aanspreekbaar. In een ambulance werden zij voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

Het is vooralsnog niet bekend of de bestuurders van beide voertuigen in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. De motor en auto, die aanzienlijk zijn beschadigd, zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!