Districtscommissaris Gobardhan speelt in op noden Nickerianen

Dat je als Surinamer of Surinaamse het hart op de juiste plek hebt, kan iemand bewijzen door zijn of haar handelingen. Een perfect voorbeeld hiervan is districtscommissaris van Nickerie, Senrita Gobardhan. Ze speelt in op de noden van de burgers. Zo heeft ze een paar dagen geleden een social pakket in elkaar gezet en dit werd verstrekt aan een minderbedeelde die het heel dringend nodig had. Het pakket bestond uit onder andere rijst, melk havermoutpap en macaroni.

Gobardhan bood haar ondersteuning aan een behoeftige vrouw. Deze vrouw lijdt aan een ziekte waardoor ze dagelijks niet meer in staat is om voor haar zelf te zorgen. De districtscommissaris heeft dus een helpende hand geboden en vele van ons mogen er een voorbeeld aan nemen

Ook ten aanzien van de gezondheidstoestand heeft de burgermoeder zich ontfermd over deze mevrouw Badrie. Het bericht over deze vrouw, die aan een zeldzame ziekte lijdt, deed al een paar dagen de ronde en werd op gegeven moment ook onder de aandacht van de districtscommissaris gebracht. Ze treuzelde niet en maakte er gelijk werk van om de hulpbehoevende vrouw de nodige hulp aan te bieden.

De vrouw kreeg ook een zorgbed om te kunnen liggen, want ze kan in haar situatie nauwelijks tot niet lopen. Een kleine stap naar verandering draagt al bij aan de vordering van een mensenleven. 

GW

error: Kopiëren mag niet!