18 personen maandag positief op Covid-19 getest uit 137 testen – Nog maar 2 mensen met Covid in het ziekenhuis

Maandag 28 maart zijn 18 personen positief op Covid-19 getest uit een totaal van 137 uitgevoerde testen, aldus de website covid-19.sr. Dat waren donderdag 12 personen, vrijdag 21, zaterdag 17 en zondag 5.

Geen enkele persoon is maandag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal aan het virus overleden personen – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – nu al enkele dagen 1.324 bedraagt.

Daling aantal opnames ziekenhuizen stabiliseert

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen in Suriname ligt maandag nog steeds geen enkele patiënt en in totaal liggen nu 2 personen met het virus in een ziekenhuis (dat waren er donderdag 3 en vrijdag en zaterdag 2 en zondag ook 2) en dat schommelde sinds vorige week maandag rond de 8.  

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 79.173.

PK

error: Kopiëren mag niet!