Song ‘Tere Bina’ is weergave van een liefdesdrama

De song ‘Tere Bina’ is recent uitgebracht met een bijbehorende videoclip. De krant verneemt dat het nummer gecomponeerd is door Asgar Koster.

Dit project is begonnen bij de productie en die was in het begin alleen in handen van Asgar Koster. Hij liet zijn beat (muziek) horen en heeft de artiesten Sathyam Matadin en Farah Chiragali benaderd voor de vocals. Er is gezamenlijk met Sathyam Matadin, Neelam Matadin en Farah Chiragali gewerkt aan de lyrics (tekst van de song). Met de vocals van Sathyam Matadin en Farah Chiragali heeft de release van ‘Tere Bina’ plaatsgevonden.

De videoclip van ‘Tere Bina’ is via YouTube en Spotify te streamen en te beluisteren en bekijken. ‘Tere Bina’ is een weergave van een liefdesdrama en dat is naar voren gebracht in de videoclip.

Het idee van het verhaal komt van Asgar Koster, hij is ook gezamenlijk met Sathyam Matadin en Farah Chiragali te bewonderen in de clip.

Sathyam vertelt in gesprek met Dagblad Suriname, dat het de eerste samenwerking is geweest voor de artiesten met Koster. Hij zat al een poos met het idee om iets met betrekking tot een liefdesdrama neer te zetten en met dit muziekproject is het voltooid. Hiermee is de Surinaamse muziekwereld weer een eigen compositie rijker. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!