Politie voert surveillance omgeving van Shell van Dijck, Wilhelminstraat, op

In het kader van Operatie Veilig Suriname (OVS) zal de surveillance in de omgeving van Shell van Dijck worden opgevoerd, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdag 24 maart.

Het is gebleken dat soms op door-de-weekse dagen, maar bijna elk weekend, grote groepen mensen zich met hun auto’s verzamelen in de Wilhelminastraat in de omgeving van Shell van Dijck. Deze personen zorgen door hun gedragingen voor veel overlast in de omgeving.

Zowel ondernemers als buurtbewoners worden elk weekend geconfronteerd met geluidsoverlast, gebruik van alcohol in het openbaar, achtergelaten vuil voor de woningen en bedrijven, het parkeren van voertuigen in inritten en het blokkeren van de toegang tot de winkels en de ondernemingen.

Ondanks dat de politie optreedt tegen deze ordeverstoorders in de Wilhelminastraat, blijven de mensen zich schuldig maken aan dit asociaal gedrag. Gelet op de wettelijke regelgeving, zoals Hinderwet, Politiestrafwet, Rijwet, Rijbesluit en Strafrecht, zal de politie in het vervolg hard optreden tegen de overtreders om de openbare orde, rust en veiligheid te waarborgen, aldus de politie.

error: Kopiëren mag niet!