Song ‘Mia Kon Libi Anga You’ in de talen Sranantongo en Aucaans

Zanger Guill heeft een nieuw nummer opgenomen in Sranantongo en Aucaans. De krant verneemt van Mc Vuure dat het om een artiest van de Franse kant gaat.

‘Mia Kon Libi Anga You’ is dus een nummer geschreven en gezongen in de talen Sranantongo en Aucaans. Het is uitgebracht met een bijbehorende videoclip. Voor dit project is een samenwerking geweest met Macé Man Studio. Een studio die vele hitsongs heeft opgeleverd. Guill zingt het meest in het kaseko muziekgenre.

De artiest belooft dat de muziekliefhebbers meer producties met zijn vocals mogen verwachten. Hij is eens ook een samenwerking aangegaan met Mc Vuure, zodat zijn songs ook in Suriname bekendheid kregen. De songs van Guill zijn te bekijken via YouTube en streamingdiensten. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!