“Tarpe Bina” gezongen door Amit Sewgolam en Sjeshie Ramkhelawan

The Boss Promotions en KRS Royal zijn heel actief bezig met muziekprojecten in samenwerking met Surinaamse en Nederlandse artiesten. Dagblad Suriname verneemt dat “Tarpe Bina” de meest recent productie is met vocals van Amit Sewgolam en Sjeshie Ramkhelawan.

De songs van de artiesten zijn eerder wel opgenomen op een album, maar het is de eerste dat ze samen aan een track hebben gewerkt. Het is een bestaande song in een nieuw jasje. Het gedeelte gezongen in het Surinaams door Sjeshie Ramkhelawan, heeft hij op papier gezet.

“De samenwerking met de organisatie is soepel en samen zingen met Sjeshie heb ik leuk en fijn ervaren”, zegt Amit Sewgolam.

Ramkhelawan geeft aan, dat de samenwerking heel goed is geweest voor het muziekproject. Hij vroeg Amit om het verhaal te vertellen en ging aan de slag met het neerpennen. Van Devin Gobind kreeg hij de kans om wat te verzinnen qua melodie en gezamenlijk met Amit en Devin is het eindresultaat behaald. De lyrics zijn in samenspraak met Amit in de talen hindoestaans en Surinaams.

Een bijzondere dank namens Sjeshie gaat uit naar The Boss Promotions en KRS Royal, Amit Sewgolam en Devin Gobind voor de leuke samenwerking. De organisatie belooft op veler verzoek meer tracks te produceren met de artiesten Amit Sewgolam en Sjeshie Ramkhelawan gezamenlijk. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!