Cover song ‘Dil Karne Laga Hai’ met vocals van Wadika Ramsukul en Dhiradj Lalaram

De Surinaamse artiesten Wadika Raukul en Dhiradj Lalaram zijn een samenwerking aangegaan voor een cover song. De krant verneemt van de zangeres, dat het project een initiatief is van producer Vinod Lachman.

De zangeres legt momenteel haar focus op een duet, omdat zij vindt dat het apart is. De samenwerking is volgens Wadika heel goed geweest, collega Dhiradj Lalaram heeft geen moment getwijfeld om mee te werken aan het muziekproject.

Zanger Dhiradj Lalaram is heel actief in de muziekwereld. Hij is momenteel lid van muziekformatie The Starzz. Hij geeft aan dat hij werd benaderd door Wadika voor dit duet en vond het zelf iets heel aparts en zeker iets naar zijn smaak.

Het is origineel de song ‘Dil Karne Laga Hai Pyaar Tumhe’ uit de film Nateeja (1969). Het muzikale gedeelte is gedaan door Djwala Studio. De song is te beluisteren en bekijken via het YouTube kanaal Wadika Music. Wadika belooft meteen, dat muziekliefhebbers meer duets mogen verwachten. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!