Man (29) opgepakt voor mishandelen ex-partner met wielsok terwijl beschermingsbevel geldt

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft donderdag 17 maart S.O. (29) aangehouden voor zware mishandeling en het overtreden van en beschermingsbevel. Hij werd vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Flora, zo bericht de politie dinsdagmiddag 22 maart.

De man zag op dinsdag 8 maart kans om zijn ex partner K.M. (27) met een wielsok (wielsleutel) te mishandelen. Het slachtoffer heeft letsels opgelopen en is voor verdere medische behandeling verwezen naar een orthopeed. Het politieonderzoek wees uit, dat de verdachte en de vrouw een relatie van 17 jaar hadden en een zoon van 7 jaar hebben. Vanwege eerdere mishandelingen kwam er een einde aan de relatie, waarbij er een beschermingsbevel tegen de verdachte is uitgegeven. Ondanks het bevel hebben de man en vrouw vanwege de zorg van hun zoon toch nog contact.

Na op 8 maart te zijn gebeld door zijn zoon, die hem zei dat hij zich niet goed voelde, ging de man naar de woning van de vrouw. Hij trof haar niet thuis aan en wachtte haar op. Toen de vrouw thuis kwam bracht Servinio zijn ex-partner slagen toe met een wielsok).

Het voorwerp waarmee de vrouw werd mishandeld werd niet aangetroffen. 

De verdachte werd na zijn aanhouding door leden van het RBTP overgedragen aan de politie van het bureau Flora.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is S.O. in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!