Bharti Singh ziet er stralend uit voor zwangerschapsfotoshoot

Bharti Singh, die in verwachting is van haar eerste baby met echtgenoot Haarsh Limbachiyaa, heeft onlangs foto’s van haar zwangerschapsshoot op social media gepost en van fans tot beroemdheden, iedereen is verliefd geworden op de foto’s.

De populaire comédienne ziet er prachtig uit op de afbeeldingen en straalt zwangerschapsgloed uit. Bharti’s dromerige foto’s van de zwangerschapsshoot zijn onmisbaar als ze in stijl pronkt met haar babybuik. Ze ziet er mooi uit in een mauvekleurige jurk met zeemeerminsnit. De jurk heeft rozenblaadjes ruches gestikt over de hele jurk.

Op een andere foto ligt de actrice op de grond in een prachtige jurk, poserend voor de camera met haar ene hand op haar babybuik. Ze is te zien met een enorme ring en een mooie bloemenbroche in haar haar. Zij heeft tijdens haar zwangerschap de klok rond gewerkt en eigenlijk wilde ze dat ook zo.

Bharti is momenteel bezig met twee shows. Ze host momenteel Hunarbaaz en is ook presentatrice van haar thuisproductie Khatra Khatra Khatra, samen met echtgenoot Haarsh Limbachiyaa en Farah Khan.

error: Kopiëren mag niet!