Kareena Kapoor Khan: Karisma Kapoor heeft positief getest op Covid-19

Kareena Kapoor Khan en Kajol waren donderdag op een locatie in Mumbai en waar beide actrices spraken over het leven, Covid-19 en kinderen.

Kareena onthulde, dat haar zus Karisma Kapoor onlangs positief testte op Covid-19. Kajol vroeg: ‘Wat is er aan de hand? Hoe gaat het met je nieuwe baby?’ Kareena, wiens zoon Jeh op 21 februari één werd, antwoordde: “Oh god, hij is al een jaar.”

Ze voegde eraan toe, dat ze allemaal Covid-19 hadden. Kajol zei dat ze eerder ook positief had getest. Dit is het moment waarop Kareena onthulde dat Karisma Covid-positief is getest. Ze zei: “Lolo (de bijnaam van Karisma) werd gisteren positief getest.”

Kareena en Kajol grinnikten ook over respectievelijk hun echtgenoten Saif Ali Khan en Ajay Devgn en spraken over hun getrouwde leven.

Ondertussen, op het werkfront, is Kareena Kapoor Khan helemaal klaar om een ​​comeback te maken samen met Aamir Khan in Laal Singh Chaddha. De film is een remake van Forrest Gump en staat gepland voor een release in augustus 2022.

error: Kopiëren mag niet!