Dc Ose Jabini verstrekt 350 voedselpakketten in ressort Paramacca

Districtscommissaris (dc) Ose Jabini van Paramacca Sipaliwini heeft afgelopen zondag 350 voedselpakketten afgeleverd aan de bewoners van het ressort.

In gesprek met Dagblad Suriname geeft hij aan, dat het zijn werk is om te helpen waar dringend behoefte is aan onder andere voedsel. Vandaar dat hij met medewerking van het NCCR (Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing) voedselpakketten heeft laten bezorgen aan de bewoners van het ressort. 

“Het doel van deze actie was om de mensen die last hadden van de wateroverlast te voorzien van voeding. Het personeel heeft ook een steentje bijgedragen voor een vlot verloop tijdens de distributie van de pakketten naar de mensen. Ik moet wel aangeven, dat als dit langer aanhoudt de mensen meer voedsel nodig zullen hebben.”

“Wij hebben de situatie voor nu onder controle, vooral op het gebied van gezondheid, milieu en sanitair, dat houden wij scherp in de gaten en helpen waar er dringend behoefte is.”

“Ten slotte wil ik aangeven, dat ik als districtscommissaris alles in het werk zal stellen om te helpen waar dat dringend is”, aldus Jabini.

 IS

error: Kopiëren mag niet!