Song ‘Yu n’e Fiti’ gelanceerd in kawina fusion muziekgenre

De artiesten Asgar Koster, ENVR Tjatjie en Giora zijn een samenwerking aangegaan voor een muziekproject. Tjark Bell, Tjatjie’s echte naam, vertelt het volgende in gesprek met de krant.

Dit project is begonnen bij de productie en die was in het begin alleen in handen van Asgar Koster. Asgar stuurde de beat naar Tjatjie en ENVR was op zijn beurt op zoek naar een dame, een vrouwelijke stem, die zou passen bij dit project. De keuze viel op zangeres Giora. Het gaat bij de collega artiesten meer om haar kwaliteiten.

‘Yu n’e Fiti’ is gezamenlijk door de artiesten geschreven. ENVR heeft ook zijn bijdrage geleverd aan het muzikale gedeelte met assistentie van bandleden van OG Sensation.

De song is gelanceerd met een clip en is te beluisteren en bekijken via het YouTube kanaal ASKO Productions en streamingdiensten. Het is de eerste samenwerking voor ENVR en Tjatjie met Giora. Zij is al een jaar bezig met haar eigen band UBUNTU, dat staat voor: we are here because you are….

De zangeres geeft aan in gesprek met de krant, dat ze werd benaderd door Asgar voor het project ‘Yu n’e Fiti’. “Een lied opnemen met mijn favoriete rapper ENVER en de welbekende Tjatjie is een kans om niet te missen. Zodoende toegestemd, heel benieuwd naar de samenwerking. Een challenge was dat wij niet wisten waarover we zouden kunnen zingen en hadden geen idee voor de start. Door een simpel verhaal hebben we de song in elkaar gezet”, aldus Giora. Hiermee is weer een Surinaams nummer uitgebracht. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!