Roots Holi Medley gezongen door Santosh Ghisai

In verband met de aankomende Phagwa/Holi is de Roots Holi Medley uitgebracht. De krant verneemt dat de organisatie The Boss Promotions & KRS Royal achter dit project staan. De medley is inmiddels te bekijken en beluisteren via het YouTube kanaal Napster Pro Studio en streamingdiensten.

Santosh Ghisai is zanger van de Bhaitakgana groep Roots onder leiding van Aniel Balradj (Nederlandse muziekgroep). De muziekgroep Roots is ontstaan uit een hechte vriendengroep. Het team geeft aan dat het project tot stand is gekomen, omdat ze bezig zijn met een album en maandelijks een nummer online willen publiceren. Hieronder valt ook de Holi medley.

Het team heeft voor een medley gekozen, omdat er daardoor variatie is en het aantrekkelijk blijft om ernaar te luisteren. Namens de muziekgroep en de organisatie The Boss Promotions & KRS Royal alvast een Subh Holi en veel luister plezier. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!