Identiteit drie dodelijke verkeersslachtoffers Coronie bekend

De personalia van de drie mannen die in de vooravond van maandag 14 maart bij een verkeersongeval te Weg naar Coppename in het district Coronie om het leven kwamen zijn bekend. Het gaat in om de 64-jarige automobilist Samigoen Kramontono en de twee mede-inzittenden Soerin Rambharons Mesre (25) en Ritesh Doerga (38), zo bericht het Korps Politie Suriname donderdagmiddag 17 maart.

Een vierde inzittende, de 23-jarige Sonny T. overleefde het ongeval en werd voor in een ambulance naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nieuw-Nickerie vervoerd.

Uit het voorlopig politieonderzoek kwam naar voren, dat de autobestuurder Kramontono met zijn drie inzittenden over de Weg naar Coppename reed, in de richting van Nickerie. Ter hoogte van kilometer 24 verloor hij de controle over de besturing van zijnauto, waarna die over de kop sloeg en in de langs de weg lopende goot terechtkwam.

De lichamen van de omgekomen mannen zijn inmiddels in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden. De politie van Coronie is belast met het onderzoek van dit verkeersongeval.

error: Kopiëren mag niet!