9 personen zondag positief op Covid-19 getest uit 68 testen – Geen enkele patiënt in ICU

Zondag 13 maart zijn slechts 9 personen positief op Covid-19 getest uit een totaal van 68 uitgevoerde testen. Een dag eerder werden 14 personen positief getest uit 129 testen, aldus de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) waar een zogenoemd dashboard dagelijks rond elf uur ‘s avonds de Covid-cijfers publiceert.

Niemand is zondag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal aan het virus overleden personen – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – nu nog steeds 1.321 bedraagt.

Daling aantal opnames ziekenhuizen stabiliseert

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen in Suriname ligt zondag geen enkele patiënt en in totaal liggen nu 7 personen met het virus in een ziekenhuis en dat schommelde sinds afgelopen week maandag rond de 8.  

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 78.763.

PK

error: Kopiëren mag niet!