Inschrijvingen Miss India Worldwide Suriname 2022 staat open

Het is de organisatie een eer om haar 2e Miss India Worldwide Suriname te organiseren. Het doel is een platform te creëren voor jonge dames van hindoestaanse afkomst om hun culturele waarden te demonstreren en als voorbeeld te dienen voor de gemeenschap.

Met het organiseren van deze pageant zal na bijkans 2 jaren weer een Miss India Suriname afgevaardigd worden op internationale fora, zegt de National Director Gietanjali Thakoer.

“Onze eerste Miss Rishika Poeran vertegenwoordigde ons land in 2018 in New Jersey, VS. De organisatie besloot om een jaar over te slaan en de show in het midden van 2020 te organiseren. Er is dan uit de top vijf kandidaten van 2018 een selectie gemaakt voor de beste kandidaat die een presentatie gaf aan een waardig jury panel. Het jaar daarop, in 2019, heeft Miss Raveena Bharat ons land vertegenwoordigd in Mumbai, India. Door de start van de Covid-pandemie in 2020 heeft de organisatie ook alle activiteiten toen stopgezet in de voorbereiding van de show voor 2020.” 

De finale avond staat gepland in eind mei 2022. De inschrijvingen voor de deelname is al van start gegaan en men kan zich aanmelden via de website: https://miwsuriname.com/signup-miw/. Voor de verdere informatie volg Facebook en Instagram: Miss India Worldwide Suriname of bellen via 5978599025. 

“Criteria om mee te doen zijn een leeftijd 18-28 jaar, minimale lengte 1.68m, niet getrouwd, geen kinderen, tenminste een ouder van hindoestaanse komaf, middelbare opleiding of gelijkgesteld. Wij voegen dit jaar ook de Miss Teen & Mrs India categorie toe.”

error: Kopiëren mag niet!