Zangeres Marcha Djoe heeft nieuw album uitgebracht

Zangeres Marcha Djoe heeft een nieuw album uitgebracht De krant verneemt van Mc Vuure dat het om een album gaat met acht songs. De titel van het album ‘Wo Puu Pangi’ is in het Aucaans.

Marcha Djoe is geen onbekende in de muziekwereld. De zangeres heeft tweemaal een tour naar Europa gehad. Met de komst van de Covid-pandemie heeft de zangeres geen shows gedaan, maar is wel actief bezig geweest in de studio. Marcha heeft een heel goede samenwerking met TMG studio.

Zij begon jaren geleden in de muziekwereld met alleke met massanga en zingt heden ten dage ook in het kaseko muziekgenre. De zangeres bekijkt de opties in Frans Guyana voor optredens, omdat de vraag daar enorm groot is.

Mc Vuure is belast met de promotie en zorgt voor bekendheid van haar projecten in Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!